NET Rádio Rekordér


Vitajte na oficiálnej stránke programu NET Rádio Rekordér. Pozorne si prečítajte celý obsah stránky, pretože nastalo niekoľko podstatných zmien čo sa týka inštalácie, registrácie, ale aj aktivácie programu.

Registrácia:

Na registráciu použite > Tento formulár <

(Uživatelia, ktorí majú už niektorú staršiu verziu zaregistrovanú, môžu získať verziu 5.0.0 na 1 PC bezplatne. V žiadosti nezabudnite pripísať osobné aktivačné číslo, ktoré nájdete v programe, inak vaša žiadosť nebude vybavená)

Program si môžete zaregistrovať za cenu 5€, alebo 150Kč na 1 PC. Získate tak jednu najnovšiu verziu programu. V prípade záujmu môžete každú novšiu verziu získať za 2,50€, alebo 70Kč. Aktivácia programu prebieha tak, že vám bude pridelený súbor, ktorým nahradíte ten existujúci v zložke, v ktorej je program nainštalovaný. Pre vás to má takú výhodu, že program bude aktivovaný už na vždy, nezávisle na našom serveri. Ak chcete mať program aktualizovaný, ale nechcete platiť za budúce verzie, môžete si stiahnuť len aktualizačné súbory, ktoré tu budú uvedené.

Stiahnite si najnovšiu verziu 5.0.0:

Download < (Zip, 15 MB)

Inštalácia:

Program sa nainštaluje do zložky C:/Program Files/Redsystem/NET Radio Rekorder 5.0.0. Každá novšia verzia sa nainštaluje do novej zložky, čo znamená, že môžete mať nainštalovaných aj viac verzií programu súčasne. Každá verzia sa dá aj odinštalovať.

Novinky:

Verzia 5.0.0 bola zameraná hlavne na funkčnosť aktivácie, ktorá posledných pár mesiacov nebola možná. Spôsob aktivácie je zmenený tak, že program nebude aktivovaný v našom systéme ako to bolo predtým, ale bude aktivovaný priamo vo vašom PC. Po registrácii vám bude sprístupnený súbor, ktorým nahradíte ten existujúci v zložke, v ktorej je program nainštalovaný. Takýto postup aktivácie je pre obe strany výhodnejší. Boli tiež zmenené informácie,  ktoré už neboli aktuálne.

Spôsoby registrácie programu:

Spôsoby registrácie sú nasledovné:
- prevodom na slovenský bankový účet
- prevodom na český bankový účet
- prevodom na PAYPAL účet
- dobitím kreditu v sieti Tesco Mobile

Na registráciu použite > Tento formulár <

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára